• A canadian dream?

    Everything can be done with the right guidance.

  • The opportunity, in the promised land.

    We are here, for you, with you.

Punësim dhe Emigrim
Emigration Abroad

Studim
jashtë vendit

Jeto dhe Investo
në Shqipëri

Rreth Nesh

“Work and Study” është departamenti më i ri, pjesë e “Tik Agency Group”, i pranishëm në tregun shqiptar që prej vitit 2017. Work and Study plotëson të gjitha kërkesat për t’ju ​​ofruar mundësi studimi dhe pune në Shqipëri dhe jashtë saj, falë përkushtimit tonë dhe punës të palodhur për të marrë e për t'ju ofruar informacionin dhe mundësitë më të fundit në kohë reale. Mbajtja në kontakt me çdo përditësim të përditshëm në lidhje me arsimin dhe tregun e punës, na jep mundësinë të njohim çdo nevojë dhe kërkesë të individëve/kompanive në Shqipëri dhe jashtë saj, në fushën e punës dhe arsimit. Kjo do të thotë se ne jemi plotësisht të përkushtuar për të përmbushur kërkesat e klientëve tanë duke u ofruar atyre opsionet më të mira.

OUR SERVICES

WE ARE YOUR IMMIGRATION EXPERTS!

Vizë profesionisti të kualifikuar

Një profesionit i kualifikuar është një punonjës me trajnim dhe njohuri në punën e tij. Ai mund të ketë ndjekur fakultetin ose një shkollë profesionale ose mund t'i ketë përvetësuar njohuritë e tij gjatë eksperiencës së punës. Agjencia jonë iu ofron mundësi të panumërta në përputhje me edukimin dhe eksperiencën tuaj.

Vizë biznesi

Jeni duke menduar të investoni ose të zgjeroni biznesin tuaj jashtë kufinjëve të Shqipërisë? Ne jemi pranë jush me këshillat dhe sekretet e vogla të cilat do iu çojnë drejt një suksesi të sigurt.

Lotaria Amerikane

Çdo vit në muajin Tetor zhvillohet lotaria amerikane. Ne iu asistojmë në çdo etapë duke nisur nga informacionet, aplikimi dhe në vazhdim me vijueshmërinë e procesit të aplikimit tuaj në rast se përzgjidheni fitues.

Vizë Studenti

Arsimimi është e ardhmja. Falë stafit tonë të përkushtuar jemi në gjendje t’iu paraqesim variantet më të mira në të gjithë botën në përputhje me kërkesat dhe mundësitë tuaja.

Leje Pune

Jemi të gatshëm t’iu ndihmojmë në gjetjen e një kontrate pune në përputhje me shkollimin apo eksperiencën tuaj. Për të gjithë ata që e kanë tashmë një kontratë pune mund të na drejtohen për informacione të mëtejshme.

Leje Qëndrimi Shqiptare

Ofrojmë konsulence për çdo qytetar të huaj i cili dëshiron të studiojë,punojë ose investojë në Shqipëri. Të gjitha paketat që ne mundësojmë janë në përputhje me legjislacionin shqiptar.

Dëshironi të dini më shumë?
Rezervoni një konsultë personale.

Na kontaktoni në355699771397 ose në adresen e e-mail-it : info@workandstudy.al

Përfaqësues zyrtar

Partnerët tanë
sqAlbanian
Open chat
1
Hello
Hey