Rreth Nesh

KUSH JEMI NE?

“Work and Study” është departamenti më i ri, pjesë e “Tik Agency Group”, i pranishëm në tregun shqiptar që prej vitit 2017.
Agjencia Tik ofron një gamë të gjerë shërbimesh, të cilat mbulohen me përkushtim dhe profesionalizëm të plotë nga stafi i saj, si p.sh.

 • Konsulencë arsimore dhe ndërmjetësim
 • Paketa turistike (brenda dhe jashte vendit)
 • Real Estate
 • Përkthime zyrtare
 • Programe shkëmbimi
 • Au Pair
 • Programet e punës dhe udhëtimit
 • Asistencë për të jetuar, studiuar dhe investuar në Shqipëri
 • Asistencë e plotë për viza
 • Punësimi brenda dhe jashtë vendit

Puna dhe Studimi plotëson të gjitha kërkesat për t'ju ofruar mundësi për të studiuar dhe punuar në Shqipëri dhe jashtë saj, falë përkushtimit dhe punës sonë të palodhshme për të marrë dhe për t'ju ofruar informacionin dhe mundësitë më të fundit në kohë reale.

Mbajtja në kontakt me çdo përditësim të përditshëm në lidhje me arsimin dhe tregun e punës, na jep mundësinë të njohim çdo nevojë dhe kërkesë të individëve/kompanive në Shqipëri dhe jashtë saj, në fushën e punës dhe arsimit. Kjo do të thotë se ne jemi plotësisht të përkushtuar për të përmbushur kërkesat e klientëve tanë duke u ofruar atyre opsionet më të mira.

Fokusi ynë i funksionimit është i ndarë në dy drejtime. Së pari në fushën e punësimit të individëve në Shqipëri dhe jashtë saj. Roli ynë është të krijojmë një urë lidhëse midis tregut të punëdhënësve të huaj dhe shqiptarë dhe tregut të punëkërkuesve.

Së dyti në fokusin tonë është krijimi i mundësive për të studiuar jashtë vendit dhe asistenca në çdo hap të aplikimit deri në përfundimin me sukses.

Puna dhe Studimi në bashkëpunim me ekspertë të emigracionit vendas dhe të huaj ofron konsulencë në fushën e imigracionit. Këshillimi në këtë fushë organizohet në atë mënyrë që përpara se çdo aplikant të ndërmarrë një hap të rëndësishëm për të emigruar, studiuar apo gjetur një punë kudo, së pari të informohet për aspektet pozitive dhe negative të aplikimit të tij. Ekspertët tanë mund t'ju kontaktojnë kudo që jeni dhe t'ju ofrojnë një konsulencë ligjore në përputhje me termat dhe kushtet e praktikave ndërkombëtare që vazhdojnë në terren. Ky shërbim është i mundshëm dhe i arritshëm për çdo shtetas shqiptar jashtë kufijve shqiptarë pa qenë e nevojshme që ata të jenë fizikisht të pranishëm pranë zyrave tona.

Agjencia jonë ofron mundësi të barabarta dhe mbështetje për të gjithë punëkërkuesit. Punëkërkuesi i ndërmjetësuar nga agjencia ka të drejtë të informohet për pagën minimale, orarin, kushtet e punës dhe sigurimet shëndetësore/sociale.

Ne e trajtojmë seriozisht çdo aplikim të punëkërkuesit dhe i japim secilit mundësinë për të realizuar dëshirën e tij/saj pasi suksesi juaj është suksesi ynë.

We will assist you in applying for all visa categories such as:

 • Viza studentore
 • Viza pune
 • Viza turistike
 • Vizë biznesi
 • Viza emigrimi

Ne ju mundësojmë të gjeni hapësirën tuaj në kompani që i përshtaten arsimit dhe profesionit tuaj.

 

Studimi jashtë vendit është një përvojë e paharrueshme, por procesi i aplikimit është mjaft i gjatë dhe shpesh bëhet i lodhshëm. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar në çdo hap të këtij procesi. Falë kontakteve tona me universitetet e huaja, ne do t'ju ofrojmë të gjithë informacionin e nevojshëm që ju të bëni zgjedhjen e duhur për karrierën ose fushën e specializimit bazuar në aftësitë tuaja.

Ndër programet më të suksesshme që ofrojmë është ai i kurseve të gjuhëve të huaja (që zgjasin 4 – 48 javë në varësi të zgjedhjes suaj) në bashkëpunim me shkollat ​​më të mira të gjuhës në Evropë.

Ju ftojmë të përjetoni një nga përvojat më të paharrueshme të jetës suaj. Ku tjetër do të ishte më mirë se të studioje një gjuhë të huaj në vendin ku flitet ajo gjuhë dhe në të njëjtën kohë të jesh në kontakt të drejtpërdrejtë me njerëzit dhe kulturën.

Ne do t'ju ndihmojmë në çdo hap të aplikimit, duke filluar nga përgatitja e dokumenteve, përkthimi dhe noterizimi i tyre, rezervimi i biletës dhe deri te rregullimi i akomodimit ku mund të zgjidhni nga opsionet e ndryshme si për shembull qëndrimi në shtëpinë e një gjermani. familja pritëse e cila do të bëhet shtëpia juaj e dytë.

Studenti fokusi primar

Studentët janë në qendër të fokusit dhe aktiviteteve tona. Ne duam që ata të kenë një përvojë të suksesshme dhe në të njëjtën kohë të paharrueshme gjatë studimeve jashtë vendit. Ne i udhëzojmë studentët të bëjnë zgjedhjen e duhur bazuar në atë që është më e mira për nevojat e tyre personale dhe akademike, si dhe ofrojmë mbështetjen tonë për studentët para, gjatë dhe pas përvojës së tyre të studimit jashtë vendit.

Diversiteti, përfshirja dhe aksesi

Studimi jashtë vendit është tashmë një ëndërr e realizuar për shumë studentë dhe ju mund të jeni një prej tyre. Ne punojmë ngushtë me një rrjet të gjerë universitetesh dhe partnerësh të huaj duke na mundësuar t'ju ofrojmë opsione të përballueshme.

Inovacionet

Jetojmë në një botë që po evoluon me ritme të shpejta dhe përpiqemi të ecim me të njëjtin ritëm. Universitetet e huaja po hapen gjithnjë e më shumë ndaj studentëve ndërkombëtarë pasi të mësuarit është një përvojë globale dhe gjithëpërfshirëse. Për këtë arsye, politikat e tyre në lidhje me pranimin e studentëve të huaj po ndryshojnë vazhdimisht për t'iu përshtatur më së miri nevojave të studentëve. Ne përpiqemi të qëndrojmë të përditësuar për t'ju sjellë çdo lajm.

Misioni ynë është të jemi zgjedhja e parë dhe e padiskutueshme për të gjithë të rinjtë, por jo vetëm, për realizimin me sukses të aplikimeve të tyre për të studiuar dhe punuar jashtë vendit.

 

 

 

 

 • Synimi ynë është të rrisim standardet në procesin e rekrutimit
 • Zhvillimi dhe trajnimi profesional për kandidatët
 • Ndërmjetësim dhe profesionalizëm në punësim jashtë vendit
 • Zbatimi me sukses i aplikimeve për vazhdimin e studimeve jashtë vendit

Personnel recruitment services are excellent resources in your job search as well as for the continuation of your studies in a foreign country.

Puna dhe Studimi e bën këtë të mundur duke koordinuar aftësitë dhe edukimin tuaj me kërkesat dhe ofertat nga kompani dhe universitete të ndryshme ndërkombëtare.

Puna dhe Studimi ju ofron opsione të panumërta që i përshtaten nevojave dhe aspiratave tuaja. Një agjenci që ka përvojën, përkushtimin dhe profesionalizmin në vlerat e saj thelbësore, mbetet gjithmonë zgjedhja e duhur për të gjithë.

A jeni duke kërkuar për aplikime për vizë Vetëm na telefononi!

Na kontaktoni në355699771397 ose në adresen e e-mail-it : info@workandstudy.al

sqAlbanian
Open chat
1
Hello
Hey