Punë në Shqipëri

Agjent Shitjesh (jo në terren)

Mundësi punësimi në një nga kompanitë më të mira në treg! Agjent shitjesh (jo në terren) -Kërkohet nje person me eksperiencë të paktën 4-vjeçare në fushën e shitjeve dhe distribucionit. -Zotërues i mirë i gjuhës angleze -Energjik,të ketë motivim për punën, i komunikueshëm. Të interesuarit të dergojne CV-në e tyre në info@workandstudy.al Personat do kontaktohen …

Agjent Shitjesh (jo në terren) Read More »

Praktikant/e në fushën e turizmit, përkthimeve & imobiliares

Ofrohet pozicioni i praktikant/e në fushën e turizmit , përkthimeve & imobiliares pranë Tik Agency. Për këtë pozicion kërkohet: Etika e punës, respekti për kolegët dhe mjedisin e punës Dëshira për të mësuar dhe punuar, eksperienca nuk është prioritet Korrektësia në orare Njohje e shkëlqyer e gjuhës shqipe (letrare), në të folur e në të …

Praktikant/e në fushën e turizmit, përkthimeve & imobiliares Read More »

Agjent turistik

Ofrohet pozicioni i agjentit turistik pranë Tik Agency. Gjuha angleze është e detyrueshme. Gjuhët e tjera janë prioritet. Për këtë pozicion kërkohet: Etika e punës, respekti për kolegët dhe mjedisin e punës Dëshira për të mësuar dhe punuar, eksperienca nuk është prioritet Korrektësia në orare Njohje e shkëlqyer e gjuhës shqipe (letrare), në të folur …

Agjent turistik Read More »

Agjent imobiliar full-time

Ofrohet pozicioni i agjentit imobiliar full-time pranë Tik Agency. Pagesa është në bazë përqindje. Për këtë pozicion kërkohet: Etika e punës, respekti për kolegët dhe mjedisin e punës Dëshira për të mësuar dhe punuar, eksperienca nuk është prioritet Korrektësia në orare Njohje e shkëlqyer e gjuhës shqipe (letrare), në të folur e në të shkruar …

Agjent imobiliar full-time Read More »

Agjent imobiliar part-time

Ofrohet pozicioni i agjentit imobiliar part-time pranë Tik Agency. Pagesa është në bazë përqindje, min 30%. Për këtë pozicion kërkohet: Etika e punës, respekti për kolegët dhe mjedisin e punës Dëshira për të mësuar dhe punuar, eksperienca nuk është prioritet Korrektësia në orare Njohje e shkëlqyer e gjuhës shqipe (letrare), në të folur e në …

Agjent imobiliar part-time Read More »

Diplomë pas Universitare në Praktikat e Infermierisë

Diploma pas Universitare në Praktikat e Infermierisë është një program per infermieret e shkolluar (IEN) te cilet i ofrojnë IEN aftësitë dhe njohuritë e kërkuara në përputhje me standardet kanadeze dhe kërkesat gjuhësore në pergatitjen për marrjen e licensës së infermierit. Programi konsiston në pergatitjen e IEN për të marrë provimin NCLEX dhe plotësuar Shërbimin …

Diplomë pas Universitare në Praktikat e Infermierisë Read More »