Employment

Shërbimet e rekrutimit të stafit jane burime te shkelqyera ne procesin tuaj te kerkimit te nje pune.
“Work and Study” iu mundeson variante te panumerta ne perputhje me aftesite tuaja dhe kerkesat e kompanive te ndryshme ne treg. 
Stafi yne iu ofron mundesine e zgjedhjes se programit, i cili ju pershtatet me se miri.

en_USEnglish
Open chat
1
Hello
Hey