Konsulence

“Work and Study” ofron kosulencë të specializuar në emigracion, aplikimet per viza të kategorive të ndryshme në vende të ndryshme, këshillim karriere si dhe konsulencë për bizneset e reja “Business Start Up” si element kyc në suksesin e një biznesi të ri. Ne ofrojme eksperiencën si dhe profesionalizmin tonë për tju ndihmuar në vendime tepër delikate të jetës tuaj.
Ju përfitoni konsulencë juridike dhe emigracioni për të lehtësuar dhe për të pasur një aplikim për vizë sa më të sigurt. Përfitoni një analizë të mirfilltë të tregut dhe situatës tuaj për hapjen e një biznesi të ri. Merrni frytet e këshillimit te karrierës me ekspert të fushës të specializuar në Institucionet më me zë të botës në industrinë e Burimeve Njerëzore duke Ju bërë Juve një kandidat potencial dhe të suksesshëm në aplikimin tuaj për pozicione të ndryshme pune.

en_USEnglish
Open chat
1
Hello
Hey